Over ons

Maaike Ursem en Susan van Bodegom

Maak kennis met twee enthousiaste professionals die je graag verder helpen.

Maaike Ursem gewichtsconsulente - Maaike

Maaike Ursem

Oprichter en voedingsconsulente
Sinds mijn 19e was ik werkzaam als doktersassistente en heb ik, als assistente van een orthopeed, het belang van een gezond gewicht in combinatie met een actief leven ervaren. Daar is ook het zaadje geplant en vooral de passie ontstaan om mensen naar hun eigen "goede "leefstijl en gewicht te begeleiden.

Nadat onze zoon in 2001 is geboren, heb ik ervaren wat voor een uitdaging het kan zijn om jezelf een "schop onder de kont" te geven. De laatste 6 maanden van mijn zwangerschap werd mij verplicht bedrust voorgeschreven en dat merkte ik in mijn spiermassa, vetpercentage en energielevel. Ik ben mijn eigen proefpersoon geweest!

Sinds 2005 heb ik mijn eigen praktijk en blijf ik mezelf ontwikkelen. De combinatie die ik nu doe, voedingsadviezen en trainingen geven in de TFM-cabines, blijven de komende tijd zoals ze zijn, omdat dit een goed en blijvend resultaat geeft. De lat gaat niet te hoog en ik kijk per persoon wat de behoefte is voor een optimaal resultaat.

Maaike Ursem gewichtsconsulente - Susan

Susan van Bodegom

Voedingsconsulente & Leefstijlcoach
Na 20 jaar in het basisonderwijs werd het voor mij tijd voor een nieuw avontuur. Ik ging op zoek naar iets anders en wilde ook gelijk wat aan mijn gewicht doen,.Tijdens mijn zoektocht kwam ik Maaike tegen. Zij liet mij zien dat je met een "doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg"- voedingspatroon een stuk verder komt, dan met alle diëten die ik ooit heb gevolgd.

Ik heb dus aan den lijve ondervonden hoe goed het trainen in de cabines werkt, helemaal in combinatie met de op maat gemaakte weekmenu's. Ik ben toen 20 kilo afgevallen en voel me sindsdien beter dan ooit.

Maaike en ik hebben vervolgens de handen ineen geslagen en aangezien ik anderen ook graag help hun leefstijl aan te pakken, heb ik de opleiding Leefstijlcoach in 2020 afgerond.

Maaike en ik verwelkomen je dus graag voor een afspraak.

Interesse in
onze aanpak?

Hartstikke goed, dat is al de eerste stap! Stuur ons een mailtje met je verhaal of neem even telefonisch contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Maaike Ursem gewichtsconsulente Team